Moja kuhinja

09 Mar, 2011

Pišinger oblande

— Autor bojanaepo2209 @ 22:25

Sastojci:

- 6 jaja

- 300 gr šećera

- 200 gr čokolade

- 250 gr margarina

- pakovanje velikih oblandi 

Jaja, šećer i 200 gr omekšale čokolade mutiti na pari dok masa ne postane gusta. Skinuti sa pare i ostaviti da se ohladi. Sjediniti sa umućenim margarinom. Filovati oblande.

 


Komentari

  1. Jako lep kolac...

    Ja ga samo pravim sa dodatom orasa ili lesnika i bude vise nego super...

    Takodje nije lose da kolaci posto se iseku malo stave na paru ne dugo samo da malo kore umeksaju dakle 10-15sekundi... Posle se skloni i ostavi jos malo da ostoji...

    Autor kuhinje — 10 Jan 2012, 23:00

  2. Vise nego lep kolac, a tako se lako pravi... Ja ga obozavam...

    Jos ako se dodaju smokve mmmm

    Autor kuhinje — 07 Mar 2012, 00:47

  3. I ako jako star recepet jako dobar, ovaj kolac obozavam. Podseca me na moje detinostvo i moram reci da je ovaj recept jedan od boljih koje sam probala.

    Jako je lepo sto ima i ovakih stvari na netu a ne samo strani "moderni" recepti...

    Autor Kuhinje — 12 Okt 2012, 00:25

  4. Ja kao poznata licnost moram da vodim racuna o kilazi i ishrani,ali ovome niko ne moze odoleti.Ja sam pojela minimum jednu punu tacnu ovih kolacica.....
    Puno pozdrava za tebe od Maje Nikolic!:*:*

    Autor Maja Nikolic — 21 Feb 2013, 13:44


Dodaj komentar

Dodaj komentar





Zapamti me

Powered by blog.rs